سید محمد جعفری با اشاره به اینکه از این تعداد، 16 واحد موفق به دریافت تسهیلات مذکور شدند، افزود: نوسازی واحدهای خبازی یکی از طرح های سلامت محور جهت ارتقای سلامت و کیفیت نان تولیدی می باشد.
وی یادآور شد: بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی شامل بازسازی فیزیکی، ایجاد امکانات و سرویس بهداشتی و خرید تجهیزات و ماشین آلات جدید می باشد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو به سقف پرداخت تسهیلات نوسازی نانوایی ها اشاره کرد و گفت: سقف پرداخت تسهیلات به نانوایی های مرکز استان 15 میلیون تومان و در شهرستانها 10 میلیون تومان تعیین شده است.
جعفری تصریح کرد: در راستای کاهش ضایعات و ارتقای کیفیت نان ، بهسازی و نوسازی نانوایی ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
نظر شما